RING OSS - 031-311 32 73

Solceller Göteborg

RING OSS - 031-311 32 73

Om oss

Grått hus med solceller i Göteborg.

Välkommen till JarLi Consulting – er expert på solceller i Göteborg med omnejd. Vi hjälper kunder i Stor-Göteborg med solceller. Av oss får ni hjälp från ax till limpa. Vi hjälper er från första kundkontakten med konsultation tills anläggningen är färdigmonterat med era solceller i Göteborg.

Kontakta oss för att påbörja ert arbete med solceller i Göteborg! 

Solceller i Göteborg

Vårt företag tar på sig uppdrag från alla som behöver hjälp med solceller i Göteborg. Hittills har det varit mestadels privatpersoner men även allt fler företag och bostadsrättsföreningar. För oss är kundkontakten otroligt viktig. För alla parter är det viktigt att få ett ansikte på den som man ska jobba för. Vi kommer ut på kundbesök till er där vi mäter upp ert tak och säkerställer att alla mått blir rätt. Vi säljer och monterar solceller i Göteborg på alltifrån villatak till förrådstak, garagetak och mark. Våra ledord är att vi alltid utför ett jobb för en kund som samtliga parter ska vara nöjda med. 

Allt fler av våra kunder vill även koppla sina solceller till en laddstolpe för att kunna ladda sin elbil och det hjälper vi gärna till med. Vi både levererar och installerar er laddstation.

Våra övriga tjänster

Med vår erfarenhet i branschen har vi hunnit samla på oss en palett av tjänster inom verksamhetsområdet och erbjuder förutom solceller i Göteborg även kringtjänster som kan vara användbara för de flesta kunder.

Vi hjälper er också med:

  • Bygglov
  • Ritningar 
  • Entreprenadbesiktning
  • Kontrollansvarig

Vi är nämligen certifierad entreprenadbesiktningsman och kontrollansvarig via Kiwa. 

Behöver ni hjälp med solceller i Göteborg eller assistans av en besiktningsman? Vi är certifierade entreprenadbesiktningsman.                                   Förutom solceller i Göteborg erbjuder vi även expertkompetens som kontrollansvarig och är självklart certifierade.

Låter det intressant? Kontakta oss, vi hjälper er med bygglov, laddstolpe och solceller i Göteborg.