RING OSS - 031-311 32 73

Solceller Göteborg

RING OSS - 031-311 32 73

Solceller

Är du sugen på solceller i Göteborg med omnejd? Då är du inte ensam. Vårt företag jobbar mot alla slags kunder, mestadels privatpersoner men också allt fler företag. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar få bästa tänkbara lösningen med solceller i Göteborg och installation av laddstolpe.

Vårt företag hjälper våra kunder från första kundkontakt till att de får ett färdigmonterad anläggning med solceller i Göteborg. Låter det intressant för er? Kontakta oss

Solceller i Göteborg

Vi samarbetar med Sveriges största distributör inom förnybara lösningar, Kraftpojkarna, och erbjuder de fem största varumärkena inom solceller i Göteborg. Vi levererar kompletta solcellsanläggningar. Samtliga solceller följer de normkrav som gäller på marknaden. 

Av oss får ni hjälp med hela processen för solceller i Göteborg. Vi tar fram och måttanpassar den bästa lösningen efter just ert tak eller mark och gör alltid ett första besök på den aktuella platsen. Vi har jobbat med solceller i Göteborg och är väl insatt i det regelverk som gäller. Vi hjälper er gå igenom vad som är möjligt för ert tak eller mark, hur många solpaneler ni får plats med, vilket takfall som är bäst och var vi kan hänga upp den medföljande elektroniken. 

Installera laddstolpe till solceller

Allt fler av våra kunder vill koppla sin solcellsanläggning till en laddstolpe. Det hjälper vi mer än gärna med. Vi levererar och installerar laddstolpe och batteripaket för er elbil eller laddhybrid. På dagtid laddas batteripaketet med överskottsenergin från era solceller. Sedan på natten kan ni i lugn och ro överföra det och ladda er bil.

Av oss får ni även hjälp med:

  • All kontakt med myndigheter och Skatteverket.
  • Ansökan om bygglov, om det skulle behövas.
  • Montage av solceller i Göteborg. 
  • Drifttagning och provning.
  • Service av befintlig eller nymonterade solpaneler. 
  • Installation av laddstation och laddstolpe.

Nyttja skatteavdrag 

Från och med den 1 januari 2021 kan du få skatteavdrag för att installera grön teknik, såsom solceller i Göteborg. Det fungerar på samma sätt som rot- och rutavdrag men är ett eget skatteavdrag. Vi hjälper er och gör avdraget direkt på fakturan. 

Skatteavdrag för installation av nätanslutet solcellssystem med solpaneler ges med 15 procent av kostnaden för arbete och material och för installation av laddstation för elbilar får man dra av 50 procent. Du kan dock dra av högst 50 000 kronor per person och år. Det här skatteavdraget har ersatt det statliga bidraget som betalades ut till privatpersoner som installerat solceller. 

Kontakta oss för att börja planera arbetet med era solceller i Göteborg med omnejd!